Samarbeten

Våra samarbetspartners

EGOlogo.jpg

E-Go

En app – en bil, när och där du behöver den

E-go är en bildelningstjänst som gör det möjligt att hyra en elbil på kortare eller längre tid. Du betalar bara för den tid du använder bilen. Du hämtar bilen på en hotspot och kan lämna bilen på samma plats eller på någon av våra andra hotspots. Våra hotspots finns på attraktiva platser där människor bor, jobbar och reser. Vi finns på flygplatser, hotell, butiker och i bostadsområden. Du använder appen E-go för att boka, öppna, betala och låsa bilen. E-go är tillgängligt, enkelt och bra för vår miljö. Ladda ned, skapa ditt konto och se var närmaste E-go finns.

unnamed (1).jpg

Ö-Chips

Handgjorda chips med tanke på en hållbar morgondag

RTG är stolta över att samarbeta med Ö-Chips som arbetar för en miljövänlig chipsproduktion. Dagligen hämtar Ö-chips den finaste ekologiska potatisen från Stora Tollbygård i el-bil. Sedan inleds hantverket i den lilla produktionslokalen på Stafva gård. Där börjar processen med att ta fram det perfekta chipset till vad du kan tänkas ha i glaset efter löpturen. Allt för att försäkra sig om att din guldstund och belöning skall bli så bra som möjligt. Skål på dig, bra jobbat!

unnamed.jpg

Eskelhem Musteri

En gotländsk energiboost

Vi är stolta över att samarbeta med Eskelhem Musteri. Precis som RTG är Eskelhem Musteri familjeägt och drivs av Stefan Fogelberg och Mia Askerlund. Vi på RTG tycker att deras äppelmust är världens bästa sportdryck. 100% naturligt och underbart.